Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Torbica

Lemniscate

Torbica Torbice majhnih velikosti so vsestranske za dnevno in nočno uporabo. Z ročajem simbola „neskončnost“ torbice ni nobenih ljubkih dodatkov. Glavni material je usnje, ki je pokazatelj elegance in harmonije. oblikovanje skuša na preprost in neposreden način odražati sodoben in razkošen življenjski slog. S tem ta torba pooseblja minimalistično modo.

Ime Projekta : Lemniscate , Ime oblikovalcev : Ho Kuan Teck, Naročnik ime : MYURÂ.

Lemniscate  Torbica

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.