Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prenosna Plinska Peč

Herbet

Prenosna Plinska Peč Herbet je prenosna plinska peč, tehnologija omogoča optimalne zunanje pogoje in pokriva vse standardne zahteve za kuhanje. Peč je sestavljena iz lasersko razrezanih jeklenih komponent in ima odprt in zaprt mehanizem, ki ga je mogoče zakleniti v odprtem položaju, da se prepreči okvara med uporabo. Njegov odprt in zaprt mehanizem omogoča enostavno prenašanje, ravnanje in shranjevanje.

Ime Projekta : Herbet, Ime oblikovalcev : Idan Herbet, Naročnik ime : IDAN HERBET.

Herbet Prenosna Plinska Peč

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.