Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Steklena Vaza

Jungle

Steklena Vaza Navdih narave je predpostavka kolekcije stekla Jungle ustvariti predmete, ki dobivajo svojo vrednost s kakovostjo, oblikovanjem in materialom. Preproste oblike odražajo vedrino medija, hkrati pa so breztežne in močne. Vaze so izpihnjene in ročno oblikovane, podpisane in oštevilčene. Ritem postopka izdelave stekla zagotavlja, da ima vsak predmet v zbirki Jungle edinstveno barvno igro, ki posnema gibanje valov.

Ime Projekta : Jungle, Ime oblikovalcev : Sini Majuri, Naročnik ime : Sini Majuri.

Jungle Steklena Vaza

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.