Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Umetniški Nakit

Phaino

Umetniški Nakit Phaino je 3D tiskana kolekcija nakita, ki združuje umetnost in tehnologijo. Sestavljen je iz uhanov in obeskov. Vsak kos je 3D rekreacija minimalističnega konceptualnega umetniškega dela Zoi Roupakia, ki razkriva globino človekove interakcije, občutkov in idej. 3D model je izvlečen iz vsakega umetniškega dela, 3D tiskalnik pa proizvaja nakit iz 14K zlata, rožnatega zlata ali rodijove medenine. Nakit nakita obdrži umetniško vrednost in estetiko minimalizma in postanejo kosi, ki ljudem razkrijejo pomen, kot pomeni ime Phaino.

Ime Projekta : Phaino, Ime oblikovalcev : Zoi Roupakia, Naročnik ime : Zoi Roupakia.

Phaino Umetniški Nakit

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.