Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hotel

Shang Ju

Hotel Z lepoto narave in lepoto človeštva, ki ga opredeljuje City Resort Hotel, je jasno, da se razlikuje od lokalnih hotelov. V kombinaciji z lokalno kulturo in življenjskimi navadami v sobe za goste dodajo eleganco in rimo ter nudijo različne življenjske izkušnje. Sproščeno in strogo počitniško delo, polno elegance, čistega in mehkega življenja. Odkrijte stanje duha, ki skriva um, in pustite, da se gostje sprehodijo v miru mesta.

Ime Projekta : Shang Ju , Ime oblikovalcev : Lichen Ding, Naročnik ime : Shang Ju Hotel.

Shang Ju  Hotel

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.