Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavč

Shell

Kavč Kavč Shell se je pojavil kot kombinacija obrisa morskih školjk in modnih trendov v posnemanju tehnologije eksoskeleta in 3d tiska. Cilj je bil ustvariti kavč z učinkom optične iluzije. To bi moralo biti lahko in zračno pohištvo, ki bi ga lahko uporabljali tako doma kot na prostem. Za dosego učinka lahkotnosti je bila uporabljena mreža najlonskih vrvi. Tako trdota trupa uravnoteži tkanje in mehkobo silhuetnih linij. Togo podnožje pod kotnimi deli sedeža lahko uporabite kot stranske mize, mehki sedeži in blazine pa dopolnjujejo sestavo.

Ime Projekta : Shell, Ime oblikovalcev : Natalia Komarova, Naročnik ime : Alter Ego Studio.

Shell Kavč

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.