Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prenova Hotela

Renovated Fisherman's House

Prenova Hotela Hotel SIXX se nahaja v vasi Houhai v zalivu Haitang v Sanyi. Kitajsko južno morje je pred hotelom oddaljeno 10 metrov, Houhai pa je znan kot raj surferja na Kitajskem. Arhitekt je prvotno stavbo s tremi nadstropji, ki je dolga leta služila lokalni ribiški družini, v letoviščni hotel za surfanje z okrepitvijo stare strukture in prenovo prostora v notranjosti.

Ime Projekta : Renovated Fisherman's House, Ime oblikovalcev : Li Mi, Naročnik ime : MODULO Architects (Shanghai).

Renovated Fisherman's House Prenova Hotela

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.