Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Viadukt

Cendere

Viadukt Cendere Viaduct je prometna struktura v projektu Projekta Velikega istanbulskega predora s tremi palicami, ki je eden največjih projektov prometne infrastrukture, ki naj bi bil zgrajen v Turčiji. Najpomembnejši gradbeni element, ki opisuje zasnovo, je jeklena konstrukcija, ki pokriva ploščad viadukta. Za optimalno reševanje strukturne usmeritve so bile narejene različne parametrične analize. Za določitev dimenzij armiranobetonskega konstrukcijskega elementa so bile izvedene tridimenzionalne konstrukcije končnih elementov viadukta. Jeklena konstrukcija je razvita za estetske namene.

Ime Projekta : Cendere, Ime oblikovalcev : Yuksel Proje R&D and Design Center, Naročnik ime : Yuksel Proje R&D and Design Center.

Cendere Viadukt

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.