Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Cerkev

Mary Help of Christian Church

Cerkev Glede na razširitev katoliške skupnosti in vse večjega števila turistov na otoku Samui, Suratthani. Zunanjost cerkve Marija Pomoč krščanske cerkve je bila zasnovana v kombinirani obliki molijočih se rok, kotnih kril in žarkov Svetega Duha. Notranji prostor, varnost kot v maternici. Z uporabo dolge in ozke svetlobne praznine in velike lahke izolacijske konstrukcije je bilo zgrajeno betonsko krilo, ki teče skozi svetlobno praznino, da ustvari senco, ki se s časom spreminja, vendar ohranja notranje udobje. Čim bolj zmanjšajte simbolično dekoracijo in uporabo naravnega materiala kot ponižni mir med molitvijo.

Ime Projekta : Mary Help of Christian Church, Ime oblikovalcev : ่Juti Klipbua, Naročnik ime : JUTI architects.,co.ltd.

Mary Help of Christian Church Cerkev

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.