Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovanje Fasadne Arhitekture

Cecilip

Oblikovanje Fasadne Arhitekture Zasnova ovojnice Cecilip je skladna s superpozicijo vodoravnih elementov, ki omogoča doseganje organske oblike, ki razlikuje prostornino zgradbe. Vsak modul je sestavljen iz odsekov črt, vpisanih v polmer krivine, ki jo je treba oblikovati. Na kosih so bili uporabljeni pravokotni profili iz srebra anodiziranega aluminija širine 10 cm in debeline 2 mm in so bili postavljeni na sestavljeno aluminijasto ploščo. Ko je modul sestavljen, je bil sprednji del prevlečen z nerjavnim jeklom dimenzij 22.

Ime Projekta : Cecilip, Ime oblikovalcev : Dante Luna, Naročnik ime : Dr. Jesus Abreu.

Cecilip Oblikovanje Fasadne Arhitekture

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.