Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Trgovina

Ilumel

Trgovina Po skoraj štiri desetletjih zgodovine je trgovina Ilumel eno največjih in najprestižnejših podjetij Dominikanske republike na trgu pohištva, razsvetljave in dekoracije. Najnovejši poseg se odziva na potrebo po razširitvi razstavnih površin in opredelitvi čistejše in bolj artikulirane poti, ki omogoča ceniti raznolikost na voljo zbirk.

Ime Projekta : Ilumel, Ime oblikovalcev : Dante Luna, Naročnik ime : Ilumel.

Ilumel Trgovina

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.