Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Družinski Park

Hangzhou Neobio

Družinski Park Na podlagi prvotne postavitve nakupovalnega središča je bil družinski park Hangzhou Neobio razdeljen na štiri glavna funkcionalna območja, vsaka z več dodatnimi prostori. Takšna razdelitev je upoštevala starostne skupine, zanimanja in vedenja otrok, hkrati pa je kombinirala funkcije za zabavo, izobraževanje in počitek med aktivnostmi staršev-otrok. Z razumnim kroženjem v prostoru je celovit družinski park, ki vključuje zabavne in izobraževalne dejavnosti.

Ime Projekta : Hangzhou Neobio, Ime oblikovalcev : Li Xiang, Naročnik ime : Shanghai Neobio Enterprise Management Co., Ltd.

Hangzhou Neobio Družinski Park

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.