Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razsvetljava In Ozvočenje

Luminous

Razsvetljava In Ozvočenje Svetlobni zaslon, ki ponuja ergonomsko razsvetljavo in sistem za prostorski zvok v enem samem izdelku. Njegov namen je ustvariti čustva, ki jih uporabniki želijo začutiti in izkoristiti kombinacijo zvoka in svetlobe za dosego tega cilja. Zvočni sistem se je razvil na podlagi odboja zvoka in simulira 3D prostorski zvok v sobi, ne da bi bilo treba okoli kraja ožičiti in namestiti več zvočnikov. Kot obesek luči Luminous ustvarja neposredno in posredno osvetlitev. Ta sistem osvetlitve zagotavlja mehko, enakomerno in nizko kontrastno svetlobo, ki preprečuje težave z bleščanjem in vidom.

Ime Projekta : Luminous, Ime oblikovalcev : Mohammad Hossein Namayandegi, Naročnik ime : M. Namayandegi.

Luminous Razsvetljava In Ozvočenje

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.