Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Katalog Izdelkov

Kalitva

Katalog Izdelkov Katalog je bil izdelan za ruskega proizvajalca pripomočkov za kuhanje. Kot rezultat podrobnega seznanjanja in primerjalne analize vseh zbirk so bile izbrane najprimernejše začimbe, zelišča in zelenjava, ki so dopolnile zasnovo kataloga in izpostavile prednosti vsake kolekcije. Glavna platnica kataloga je narezana z rezom v obliki ponve, skozi katero je razvidna barvna fotografija kolekcije. Ročaji ponve in lonci na drugem pokrovu so lakirani z mehkim dotikom, kar posnema dejansko pokrivanje teh ročajev.

Ime Projekta : Kalitva, Ime oblikovalcev : Lana Raizen, Naročnik ime : Kalitva.

Kalitva Katalog Izdelkov

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.