Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Aplikacije Za Obraz Ure

TTMM for Fitbit

Aplikacije Za Obraz Ure TTMM ure za obraz predstavljajo čas v futurističnem, abstraktnem in minimalnem slogu. Kolekcija 40 obraznih ur, zasnovanih za Fitbit Versa in Fitbit Versa Lite, pametne ure spremeni v edinstvene časovne stroje. Vsi modeli imajo prednastavitve barv in nastavitve zapletov, ki se nadzirajo s funkcijo zaslona, ki jo želite spremeniti. Nekateri modeli so dodatno opremljeni s štoparico, časovnikom, alarmom ali funkcijo bakle. Navdih za kolekcijo prihaja iz znanstveno-fantastičnih filmov in iz filma "Man Machine"; in "računalniški svet"; albumi, ki jih je sestavil Kraftwerk.

Ime Projekta : TTMM for Fitbit, Ime oblikovalcev : Albert Salamon, Naročnik ime : TTMM.

TTMM for Fitbit Aplikacije Za Obraz Ure

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.