Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjska Notranja Zasnova

Curious Boxes

Stanovanjska Notranja Zasnova Uporabnik gospodinjstva je novopečeni par. Oblikovalec prevzame homonim besednega srečanja in kot celoto zasnove uporablja srečanje s škatlami. Vsako območje v hiši je obdano z različnimi barvami, tako kot nekaj različnih. Škatle so kombinirane. Ta zasnova simbolizira srečanje zakonskega para in družine. Od trenutka, ko sta se srečala, se skupaj predstavljata in dosežeta ta topel dom.

Ime Projekta : Curious Boxes, Ime oblikovalcev : Tommy Hui, Naročnik ime : T.B.C. Studio.

Curious Boxes Stanovanjska Notranja Zasnova

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.