Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Metro Postaja

Michurinsky Prospect

Metro Postaja Postaja Michurinsky Prospect je del moskovskega metro sistema. Ima 3-nivojsko pol-podzemno zgradbo. Vzorci na stenah fasade, notranji prostor in stebri, ki se soočajo z gibanjem potnikov, jih spremljajo od vhoda v podzemno železnico do vagona. V vseh delih strukture tvorijo trdno vizualno vrstico. Elementi cvetočih vej in zrelih sadnih dreves rdeče in oranžno simbolizirajo obilje na vrtovih zaradi dosežkov na področju žlahtnjenja rastlin znanega ruskega biologa IV Michurina.

Ime Projekta : Michurinsky Prospect, Ime oblikovalcev : Liudmila Shurygina, Naročnik ime : METROGIPROTRANS.

Michurinsky Prospect Metro Postaja

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.