Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Etiketa Za Vino

KannuNaUm

Etiketa Za Vino Oblikovanje etiket vina KannuNaUm odlikuje rafiniran in minimalen slog, pridobljen z iskanjem simbolov, ki lahko predstavljajo njihovo zgodovino. Ozemlje, kultura in strast vinogradnikov dežele dolgoživosti so združeni v teh dveh usklajenih nalepkah. Vse je izboljšano z zasnovo stoletne vinske trte, ki je bila narejena s tehniko zlata, vloženega v 3D. Ikonografska zasnova, ki predstavlja zgodovino teh vin in z njimi zgodovino dežele, iz katere se rodi, Ogliastra, dežela stoletnikov na Sardiniji.

Ime Projekta : KannuNaUm, Ime oblikovalcev : Giovanni Murgia, Naročnik ime : Cantina Ogliastra.

KannuNaUm Etiketa Za Vino

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.