Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Okrasna Plošča

Muse

Okrasna Plošča Muse je keramična plošča z ilustracijo, odtisnjeno s serigrafskim postopkom, strjenim pri visokih temperaturah za boljšo fiksacijo žigosanja. Ta zasnova odraža tri pomembne koncepte: poslastica, narava in dvofunkcionalnost. Okusnost je predstavljena v ženstveni obliki ilustracije in uporabljenem keramičnem materialu. Narava je predstavljena v organskih in naravnih elementih, ki imajo značaj ilustracije na njeni glavi. Končno se dvofunkcijski koncept kaže v uporabi posode, ki omogoča, da se uporablja kot okrasni predmet doma ali da z njim postrežejo hrano.

Ime Projekta : Muse, Ime oblikovalcev : Marianela Salinas Jaimes, Naročnik ime : ANELLA DESIGN.

Muse Okrasna Plošča

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.