Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Miza

Liquid

Miza Tekočina je lahka in močna sodobna zasnova mize, ki jo zgledujejo dinamične in tekoče strukture, ki jih najdemo v naravi. Obstaja že veliko oblikovalskih miz, ustvariti smiselno je izziv. Ampak Tekočina ni vaša običajna miza, saj z izbiro visokokakovostnega epoksi obogatenega s steklom iz E-vlaken ne samo, da je miza videti lahka, saj tehta le 14 kilogramov. Zaradi tega in njegovega brezčasnega dizajna ga lahko preprosto premikate po vsem prostoru.

Ime Projekta : Liquid, Ime oblikovalcev : Mattice Boets, Naročnik ime : Mattice Boets.

Liquid Miza

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.