Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Namestitev Teme

Dancing Cubes

Namestitev Teme Ta zasnova interaktivno deluje z modulom, ki je prikazan. To tematsko stojalo je zasnovano s samo-razširjenim mehanizmom za povezovanje šestih ali več kock na povečano enoto v treh pravokotnih smereh. Konfiguracija proste oblike z zarezami naredi povezavo podobno prepletenim plesalcem. Razporeditev majhnih lukenj ustvarja strukturo nastanitve za objekt z linearnimi deli.

Ime Projekta : Dancing Cubes, Ime oblikovalcev : Naai-Jung Shih, Naročnik ime : Naai-Jung Shih.

Dancing Cubes Namestitev Teme

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.