Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenska Plošča

OlO

Večnamenska Plošča OLO plošča je večnamenski kos pohištva, njegovo ustvarjanje povzroča zahteva po praktičnosti in funkcionalnosti oblikovanja za vsakdanje življenje. Ta kos pohištva je mogoče vzpostaviti v kateri koli fazi oblikovanja prostora. OLO združuje funkcijo razsvetljave, upravljanje razsvetljave in električnih gnezd, USB, zvok, polnjenje mobilnih naprav. Pri zasnovi geometrijskih oblik OLO se uporabljajo naravne strukture in uravnotežene barvne kombinacije. Interakcije različnih materialov dajejo obseg, globino in čutnost tej temi. Dizajn - je preprost, priročen, večnamenski, OlO.

Ime Projekta : OlO, Ime oblikovalcev : Oksana Belova, Naročnik ime : Belova Oksana.

OlO Večnamenska Plošča

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.