Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Konjeniški Paviljon

Oat Wreath

Konjeniški Paviljon Konjeniški paviljon je del novonastalega konjeniškega centra. Predmet se nahaja na kulturni dediščini in je zaščiten s kulturnim območjem zgodovinske zasedbe razstave. Glavni arhitekturni koncept je izključitev masivnih kapitalskih zidov v korist prozornih lesenih čipk. Glavni motiv fasadnega ornamenta je stiliziran ritmični vzorec v obliki pšeničnih ušes ali ovsa. Tanki kovinski stebri skoraj neopazno podpirajo svetlobne žarke lepljene lesene strehe, ki se je dvignila navzgor, z zaključkom v obliki stilizirane silhuete konjske glave.

Ime Projekta : Oat Wreath, Ime oblikovalcev : Polina Nozdracheva, Naročnik ime : ALPN Ltd./Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd..

Oat Wreath Konjeniški Paviljon

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.