Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zasnova Notranje Opreme Pisarniškega Prostora

Infibond

Zasnova Notranje Opreme Pisarniškega Prostora Shirli Zamir Design Studio je oblikoval novo pisarno Infibonda v Tel Avivu. Po raziskavah v zvezi z izdelkom podjetja je ideja oblikovala delovni prostor, ki postavlja vprašanja o tanki meji, ki se razlikuje od resničnosti od domišljije, človeških možganov in tehnologije, ter o iskanju povezave vseh teh. Studio je iskal pravilne odmerke uporabe tako glasnosti, črte kot praznine, ki bodo definirali prostor. Načrt pisarne sestavljajo upraviteljske sobe, sejne sobe, a-formalni saloni, kavarne in odprta kabina, zaprte telefonske govorilnice in delovni odprti prostor.

Ime Projekta : Infibond, Ime oblikovalcev : SHIRLI ZAMIR DESIGN STUDIO, Naročnik ime : Infibond.

Infibond Zasnova Notranje Opreme Pisarniškega Prostora

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.