Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

Chuans Kitchen II

Restavracija Chuan's Kitchen II, ki kot medij jemlje črno lončeno posodo Sichuan Yingjing in izkopane materiale zemlje iz gradnje metrojev, je eksperimentalna restavracija, zgrajena na podlagi sodobnega eksperimenta tradicionalne ljudske umetnosti. S pomočjo meje materialov in raziskovanja sodobne oblike tradicionalne ljudske umetnosti je Infinity Mind po postopku streljanja črne lončene posode Yingjing izvlekel tesnila, ki so jih zavrgli, in jih uporabil kot glavni okrasni element v Chuanovi kuhinji II.

Ime Projekta : Chuans Kitchen II, Ime oblikovalcev : Infinity Mind, Naročnik ime : Guangzhou ABO Sunny Walk Restaurant Co., Ltd..

Chuans Kitchen II Restavracija

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.