Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razsvetljava

Thorn

Razsvetljava Ker je prepričan, da je mogoče v naravi gojiti in razlikovati organske oblike, ne da bi pri tem naključij motili njihovo strukturo in izražanje ter da imajo ljudje nagonsko sorodnost naravnim oblikam, je Yılmaz Dogan dejal, da želi oblikovati Thorn, da odraža rast z oblikami, ki posnemajte naravo brez kakršnih koli omejitev dimenzij pri osvetlitvi. Trn, ki je vir navdiha za naravno vejo trnja; raste v naključni strukturi in je naravni, izpolnjuje različne potrebe in nima omejitve velikosti kot dobra osvetlitev.

Ime Projekta : Thorn, Ime oblikovalcev : Yılmaz Dogan, Naročnik ime : QZENS .

Thorn Razsvetljava

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.