Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Miza

Patchwork

Miza Yılmaz Dogan, ki je začel z mislijo, da bi na namiznem pladnju lahko uporabili različne industrijske materiale, je dejal, da je na vaši mizi oblikoval prilagodljivost, da lahko kadar koli spremenite prilagoditev različnim trendom. Patchwork je s svojim popolnoma lomljivim dizajnom dinamičen dizajn, ki se zlahka prilagaja različnim prostorom kot jedilne in sejne mize.

Ime Projekta : Patchwork, Ime oblikovalcev : Yılmaz Dogan, Naročnik ime : QZENS .

Patchwork Miza

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.