Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavna Miza

Ripple

Kavna Miza Srednje mize, ki se uporabljajo, običajno potekajo sredi prostorov in povzročajo težave s težavami s pristopom. Zaradi tega se za odpiranje te vrzeli uporabljajo servisne tabele. Da bi rešil to težavo, je Yılmaz Dogan pri oblikovanju Ripple združil dve funkciji in razvil dinamično zasnovo izdelka, ki je lahko srednja stojala in servisna miza, ki potuje z asimetrično roko in se premika v daljavo. To dinamično gibanje je sovpadalo z Rippleovimi fluidnimi oblikovalskimi linijami, ki se odražajo v naravi, z variabilnostjo kapljice in valovi, ki jih tvori ta kapljica.

Ime Projekta : Ripple , Ime oblikovalcev : Yılmaz Dogan, Naročnik ime : QZENS Furniture & Design.

Ripple  Kavna Miza

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.