Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Mizo

Sufi

Mizo Yılmaz Dogan, ki meni, da so sledi in oblike, ki izhajajo iz etničnih kultur in njihovih filozofij, bogat zaklad, ki oblikovalcu odpira vrata v nove dogodivščine; Sufi je oblikoval po svojih raziskavah Mevlevi, ki mešajo čistost, ljubezen in humanizem s preprostostjo in so plod 750 let stare kulture. Navdihnjena z obleko "Tennure", ki so jo Mevlevi derviši nosili na slovesnostih, je Sufi mizica dinamična zasnova, ki lahko služi na različnih višinah. Sufi se lahko spremeni v servisno in razstavno enoto ali mizo za sestanke, medtem ko je jedilna mizo.

Ime Projekta : Sufi, Ime oblikovalcev : Yılmaz Dogan, Naročnik ime : QZENS .

Sufi Mizo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.