Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pomožno Orodje Za Rast Plezalnih Rastlin

Roller Planter

Pomožno Orodje Za Rast Plezalnih Rastlin Po letih opazovanja in ugotovitve, da plezalna rastlina uspeva, tako delovna sila zapravlja in lahko povzroči škodo na pridelku. In z namenom reševanja te težave. Naprave za gojenje plezalnih rastlin po enostavnem mehanskem principu pomagajo kmetu pri upravljanju za lažji pridelek. Poleg tega sejalnik za vzgojo plezalnih rastlin vzame materiale z nizkimi cenami in ponovno uporabi zasnovo, da pomaga potrebnim ljudem in okolju prijaznim.

Ime Projekta : Roller Planter, Ime oblikovalcev : Tse-Fang Lai, Naročnik ime : TAIWAN TUNG SANG CHING LTD..

Roller Planter Pomožno Orodje Za Rast Plezalnih Rastlin

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.