Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža

Promise Ring

Embalaža Dodatki v obliki torbice so v mnogih primerih obešeni na kavlje, ko so na ogled. Tukaj so na vrh paketa postavili 3D motiv prstana, da je videti, da sta tako dodatek kot prstan obešena na kavelj, da ustvarite impresiven, vrhunski videz. Tako kot se obroč v oblikovanju paketov Vertex Supplements imenuje Obljubni prstan, tako obljubljajo, da bodo dodatki pripomogli k preoblikovanju trenutne vas v idealno prihodnost in tako izražajo Vertexovo obljubo o kakovosti in korporativni viziji do potrošnikov.

Ime Projekta : Promise Ring, Ime oblikovalcev : Kazuaki Kawahara, Naročnik ime : Latona Marketing Inc..

Promise Ring Embalaža

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.