Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Follow Focus Ad-On

ND Lens Gear

Follow Focus Ad-On ND LensGear natančno prilagodi samocentrirane leče z različnimi premeri. Serija ND LensGear pokriva vse leče, kot nobena druga razpoložljiva LensGear. Brez rezanja in upogibanja: Nič več izvijačev, dotrajanih pasov ali nadležnih ostankov jermenov, ki štrlijo. Vse paše kot čar. In še en plus, brez orodja! Zahvaljujoč svoji pametni zasnovi se nežno in trdno centrira okoli leče.

Ime Projekta : ND Lens Gear, Ime oblikovalcev : Nils Fischer, Naročnik ime : Studio AFS GmbH.

ND Lens Gear Follow Focus Ad-On

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.