Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ura

Reverse

Ura Medtem ko čas mineva, so ure ostale enake. Reverse ni navadna ura, temveč je preobrat, minimalističen dizajn ure s subtilnimi spremembami, zaradi česar je to edinstvena. Roka, obrnjena navznoter, se vrti znotraj zunanjega obroča, da označi uro. Majhna roka, obrnjena navzven, stoji sama in se vrti, da označi minute. Reverse je nastal tako, da so odstranili vse elemente ure, razen njegove valjaste osnove, od tam pa je domišljija prevzela. Namen tega dizajna ure je, da vas opomni na čas.

Ime Projekta : Reverse, Ime oblikovalcev : Mattice Boets, Naročnik ime : Mattice Boets.

Reverse Ura

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.