Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Smartwatch

The Plant

Smartwatch Rastlina - Advent & amp; Narava vam daje svež videz in občutek. Z lahkoto se ujema z vašo obleko, tako za poslovno kot priložnostno življenje. Oba modela (Advent in Nature) imata obvestilo o dogodku, ki preprečuje, da bi v koledarju izpustili pomemben dogodek. Advent celo prikazuje različne spodbudne slogane, s katerimi si lahko vsak dan privoščite drugačno razpoloženje. Narava je primerna za priložnostne priložnosti, saj zagotavlja bistvene informacije in različne barve, da bo vaša ura bolje ujemala drugačno obleko.

Ime Projekta : The Plant, Ime oblikovalcev : Pan Yong, Naročnik ime : Artalex.

The Plant Smartwatch

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.