Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prstan

American Red Indian Chief

Prstan V tem delu je prikazana ikonična podoba poglavarja rdečih indijancev, ki jo je navdihnil resnični živec indijanskega voditelja Indije, sedečega bika, katerega preroška vizija je napovedovala poraz 7. konjenice. Prstan ne zajame le podrobnosti ikone, ampak ponazarja njen duh in vodstvo. Skrbno izdelana, da bi prikazala čudovito kulturo staroselskih Američanov. Perje na pokrivali je zasnovano tako, da se ovije okoli členka, tako da se bo kljub izrazitemu videzu udobno prilegalo na prst.

Ime Projekta : American Red Indian Chief, Ime oblikovalcev : Andrew Lam, Naročnik ime : AlteJewellers.

American Red Indian Chief Prstan

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.