Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše

Urban Twilight

Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše Prostor je poln dizajnerskega bogastva, kar zadeva materiale in podrobnosti, uporabljene v projektu. Načrt tega stanovanja je tanke oblike Z, ki označuje prostor, hkrati pa predstavlja izziv za ustvarjanje širokega in radodarnega prostorskega občutka za najemnike. Oblikovalec ni zagotovil nobenih sten, ki bi zmanjšale kontinuiteto odprtega prostora. Notranjost s to operacijo prejema naravo sončno svetlobo, ki osvetli prostor za ustvarjanje ambienta in naredi prostor udoben in širok. Izdelava prostor podrobno opiše prostor. Kovinski in naravi materiali oblikujejo sestavo oblikovanja.

Ime Projekta : Urban Twilight, Ime oblikovalcev : LiChun Chang, Naročnik ime : CLUSTER & Associates.

Urban Twilight Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.