Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjski Dom

Abstract House

Stanovanjski Dom Rezidenca uporablja moderno estetiko, pri tem pa ohranja osrednje dvorišče, kar prikliče tradicionalno kuvajtsko prakso pri gradnji hiš. Tu lahko rezidenca priznava preteklost in sedanjost, ne da bi se spopadli. Vodna funkcija na stopnicah glavnih vrat se pomika navzven, steklo od tal do stropa ohranja prostore bolj odprte, uporabnikom pa omogoča, da brez napora hodijo med zunanjostjo in znotraj, preteklostjo in sedanjostjo.

Ime Projekta : Abstract House, Ime oblikovalcev : Ghiath Al Masri, Naročnik ime : Ghiath Al Masri.

Abstract House Stanovanjski Dom

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.