Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Konjak Kozarec

30s

Konjak Kozarec Delo je bilo zasnovano za pitje konjaka. Prosto piha v steklenem studiu. Zaradi tega je vsak kos stekla individualen. Steklo je enostavno zgrabiti in je zanimivo z vseh zornih kotov. Oblika kozarca odseva svetlobo iz različnih zornih kotov, kar doda dodaten užitek pri pitju. Zaradi sploščene oblike skodelice lahko kozarec postavite na mizo, po želji počivajte na kateri koli od njenih strani. Ime in ideja dela slavi staranje umetnika. Zasnova odraža odtenke staranja in priziva tradicijo, da se staranje konjaka izboljša v kakovosti.

Ime Projekta : 30s , Ime oblikovalcev : Saara Korppi, Naročnik ime : Saara Korppi.

30s  Konjak Kozarec

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.