Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Logotip

Flare to Value

Logotip Vredna vrednost je pomagati ohranjati naš planet lep s čistimi in učinkovitimi energetskimi rešitvami. Logotip je ključni gradnik naše identitete, primarni vizualni element, ki nas identificira. Podpis je kombinacija samega simbola in imena našega podjetja - imajo fiksno razmerje, ki ga nikakor ne bi smeli spremeniti.

Ime Projekta : Flare to Value, Ime oblikovalcev : Shadi Al Hroub, Naročnik ime : Gate 10.

Flare to Value Logotip

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.