Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Identiteta Blagovne Znamke

Gate 10

Identiteta Blagovne Znamke Vsako podjetje ima svojo zgodbo, zaradi katere so edinstvene, in to zgodbo je treba artikulirati na jasen in inteligenten način. Dragoceno strokovno znanje in smisel za tehnično integracijo vam bosta pomagala sestaviti močno sporočilo, ki nazorno prikazuje filozofijo podjetja in konceptualno krajino. Ta zahteva po inovacijah in ustvarjalnosti bi se morala srečati z upanjem, da bodo ljudje sami razmišljali o novih rešitvah, vendar s poudarkom na učenju taktičnih orodij in ustvarjalnih procesov.

Ime Projekta : Gate 10, Ime oblikovalcev : Shadi Al Hroub, Naročnik ime : Gate 10.

Gate 10 Identiteta Blagovne Znamke

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.