Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Logotip

Saj

Logotip Saj je staro arabsko ime pomeni les, ki se uporablja v ladjedelništvu. Koncept raziskuje simboliko in zgodovino ter njihovo povezanost s kulturno pomembnostjo. Logotip naložbe Saj prikazuje štiri pionirske komponente skozi ikone kompasa, lesa, valov in sijočih ikon. Ladje so igrale pomembno vlogo pri sposobnosti Omana, da plujejo na vzhodno in zahodno poloblo in ostajajo v stiku s civilizacijami starodavnega sveta. Čiste, trde in kotne črte ikone in črte A dopolnjujejo izbiro pisave.

Ime Projekta : Saj, Ime oblikovalcev : Shadi Al Hroub, Naročnik ime : Gate 10.

Saj Logotip

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.