Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenska Kitara

Black Hole

Večnamenska Kitara Črna luknja je večnamenska kitara, ki temelji na stilih hard rock in metal glasbe. Karoserijska oblika daje igralcem kitare občutek udobja. Na fretboardu je opremljen s tekočimi kristali za ustvarjanje vizualnih učinkov in učnih programov. Braillovi znaki za vratom kitare lahko pomagajo slepim ali slabovidnim, da igrajo kitaro.

Ime Projekta : Black Hole, Ime oblikovalcev : Pouladvar, Naročnik ime : Pouladvar Design Group.

Black Hole Večnamenska Kitara

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.