Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Identiteta Blagovne Znamke

Pride

Identiteta Blagovne Znamke Za ustvarjanje zasnove blagovne znamke Pride je ekipa uporabila študijo ciljne publike na več načinov. Ko je ekipa naredila oblikovanje logotipa in celostne podobe podjetja, je upoštevala pravila psiho-geometrije - vpliv geometrijskih oblik na določene psiho-tipe ljudi in njihovo izbiro. Tudi dizajn naj bi med občinstvom vzbudil določena čustva. Da bi dosegli želeni rezultat, je ekipa uporabila pravila učinka barve na osebo. Na splošno je rezultat vplival na zasnovo vseh izdelkov podjetja.

Ime Projekta : Pride, Ime oblikovalcev : Oleksii Chernov, Naročnik ime : PRIDE.

Pride Identiteta Blagovne Znamke

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.