Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Voziček Za Šampanjec

BOQ

Voziček Za Šampanjec BOQ je voziček z ledenimi kopelmi za postrežbo šampanjca na sprejemih. Narejena je iz lesa, kovine, smole in stekla. Krožna simetrija organizira predmete in materiale kot sestavni del zasnove. Standardne piščali so shranjene v vencih, z glavo navzdol, pod pladnjem iz bele smole, zaščitene pred prahom in udarci. Sestavek, skoraj cvetličen, goste vabi, da oblikujejo krog, da poskusijo dragoceno pijačo. Najprej pa je učinkovit nastopni oder za natakarja.

Ime Projekta : BOQ, Ime oblikovalcev : Patrick Sarran, Naročnik ime : QUISO SARL.

BOQ Voziček Za Šampanjec

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.