Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večplastni Voziček

Kali

Večplastni Voziček Ta stopniški voziček je eden od elementov oblikovalske serije K za blagovno znamko QUISO. Izdelana je iz lepo obdelanega masivnega lesa. Njegova trdna in založena oblika je idealen za serviranje alkohola za mizo v restavraciji. Zaradi varnosti in elegance storitve so kozarci obešeni z blazine, steklenice so imobilizirane z nedrsečo prevleko, industrijska kolesa imajo gladko in tiho kotanje.

Ime Projekta : Kali, Ime oblikovalcev : Patrick Sarran, Naročnik ime : QUISO.

Kali Večplastni Voziček

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.