Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fotografija

Livaboards of Maldives

Fotografija Slika, posneta za rešilne plošče na Maldivih, foto letnica 2014. Posneta je bila z enakomernim brezpilotnim oktokopterjem z Nikon D4, nameščenim na njem. edinstven pogled na čoln Maldivi Mosaique, na popolni lokaciji in okolju. Ideja je bila prikazati rešilne plošče Maldivov v svoji uradni reviji. Navdih za to sliko prihaja v naravo in preprostost, če upoštevamo oblikovanje naslovnice. Slika mora biti čim manjša, da na sliki ostane tudi prostor za pisanje besedila.

Ime Projekta : Livaboards of Maldives, Ime oblikovalcev : Ismail Niyaz Mohamed, Naročnik ime : A.N Associates.

Livaboards of Maldives Fotografija

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.