Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Modularni Kompostnik

Orre

Modularni Kompostnik Ocenjuje se, da v povprečnem gospodinjstvu material, primeren za kompostiranje, predstavlja več kot 40% vseh odpadkov. Ohranjanje komposta je eden od stebrov ekološkega življenja. Omogoča vam, da pridelate manj odpadkov in pridelate dragoceno gnojilo za ekološke rastline. Projekt je bil ustvarjen za vsakodnevno uporabo v majhnih bivališčih, njegov cilj pa je spremeniti navade. Zahvaljujoč modularnosti zavzame malo prostora in omogoča predelavo velike količine odpadkov. Konstrukcijska konstrukcija zagotavlja dobro oksigenacijo komposta, karbonski filter pa ščiti pred vonjem.

Ime Projekta : Orre, Ime oblikovalcev : Adam Szczyrba, Naročnik ime : Academy od Fine Arts in Katowice.

Orre Modularni Kompostnik

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.