Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Les Viskija Malbeka

La Orden del Libertador

Les Viskija Malbeka Ob poskusu združevanja različnih elementov, ki se nanašajo na ime izdelka, zasnova okrepi sporočilo, ki ga predlaga. Prenaša vznemirljivo in intrigantno podobo. Ilustracija kljubovalnega kondorja, ki prikazuje krila, označuje občutek svobode, združen s simetrično in sugestivno medaljo, dodan k ilustraciji v ozadju z namišljeno pokrajino, ki prinaša poezijo oblikovanju, ustvarja idealno kombinacijo za prenos želenega sporočila. Trezna barvna paleta ji daje ekskluzivne lastnosti, tipografska uporaba pa ponazarja tradicionalni in zgodovinski izdelek.

Ime Projekta : La Orden del Libertador, Ime oblikovalcev : Maximiliano Fulquet, Naročnik ime : FREE SPIRITS.

La Orden del Libertador Les Viskija Malbeka

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.