Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Izobraževalni Izdelek

Shine and Find

Izobraževalni Izdelek Najpomembnejša prednost tega izdelka je enostavnost učenja in izboljšanje spomina. V Sijaju in iskanju je vsako ozvezdje izdelano praktično in ta izziv se vedno znova izvaja. V mislih ima trpežno podobo. Tako učenje, praktično in učenje ter ponovitev, ni dolgočasno in spomin naredi bolj trpežen in prijeten. Je zelo čustven, interaktiven, preprost, čist, minimalen in sodoben.

Ime Projekta : Shine and Find, Ime oblikovalcev : Mohamad Montazeri, Naročnik ime : Arena Design Studio.

Shine and Find Izobraževalni Izdelek

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.