Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zložljivo Kolo

MinMax

Zložljivo Kolo MinMax je inovativno kolo z zložljivimi kolesi, ki ustreza nahrbtniku, ko je popolnoma zložen. Njegova zasnova je zasnovana tako, da zadovolji potrebe in premike mestnih mest in je zaradi svoje barvite mehanske komponente svojega zložljivega sistema edinstvena in lahko prepoznavna. MinMax je lahek, trden in enostaven za prenos tudi v električni izvedbi.

Ime Projekta : MinMax, Ime oblikovalcev : Monica Oddone, Naročnik ime : Monica Oddone.

MinMax Zložljivo Kolo

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.